در دوران حاملگی اندازه اکثر میوم ها افزایش پیدا نمیکند (مگر در بعضی موارد). ولی به طور کل اثر میوم بر حاملگی بسته به اندازه و محل قرارگیری آن دارد و می تواند باعث زایمان زودرس، کنده شدن جفت (دکولمان جفت)، وضعیتهای غیرطبیعی قرارگیری جنین در رحم، توقف روند زایمان طبیعی، سزارین و خونریزی بعد از زایمان شود.
- عصر روز عمل، رژیم مایعات داشته باشد.
- اولین وعده بعد از عمل، غذای سبک میل نمایید.
- روز بعد از عمل، رژیم معمولی را شروع کنید.
- ۴۸ ساعت از نوشیدن نوشابه های گازدار خودداری کنید.
- از روز بعد، در منزل راه بروید تا گاز وارد شده به شکم در حین عمل، از طریق جریان خون وارد ریه شده و با تنفس، سریعتر از بدن خارج گردد. در ضمن می توانید از مسکن تجویز شده هم استفاده نمایید.
- سه روز بعد از عمل، پانسمان را برداشته و استحمام کنید.
- در ۲ تا ۳ روز اول، از انجام فعالیت های شدید بدنی، برداشتن وزنه ی سنگین و مقاربت خودداری نمایید.
- در مورد بیمارانی که بخیه قابل جذب ندارند، یک هفته بعد از عمل لازم است بخیه ها کشیده شوند.
اسیدفولیک ، آنتی اکسیدان است و تاثیرات مثبتی برروی قدرت باروری زن و مرد دارد.
اسیدفولیک که با نام های فولات و ویتامین B9 نیز شناخته میشود، اثرات قابل ملاحظه ای بر بدن دارد. مثلاً برای سلامتی سیستم عصبی، خون و لخته های خون حیاتی می باشد. همچنین ویتامین B9، سلامت بدن را در مقابل بیماری های قلبی، نقض های مادرزادی، پوکی استخوان و همچنین سرطان پستان و لوزالمعده حفظ می کند.
اگر چه تلقیح داخل رحمی سلولهای اسپرم را در رحم به صورت مصنوعی قرار می دهد، بعد از اینکه در آنجا قرار می گیرند، روند دقیقا همانند بارداری طبیعی است. در نتیجه، پس از اینکه اسپرم قادر به بارور کردن تخمک باشد، می تواند ۴ تا ۶ روز طول بکشد تا سلول تخم (زایگوت) در حال رشد به رحم برسد، و ۵ روز دیگر یا کمتر طول می کشد تا لانه گزینی کامل شود.
برای بررسی اینکه آیا لانه گزینی موفق بوده، ممکن است چند روز دیگر برای ثبت تست حاملگی صبر کنیم تا هورمون بارداری HCG به اندازه کافی افزایش یابد. به همین دلیل است که قبل از دانستن اینکه آیا یک ای یو ای موفق بوده، باید حدود ۱۴ روز برای تست صبر کنید.
عوامل زیادی بر موفقیت آی یو آی تاثیرگذار هستند که بسیاری از آنها از عهده شما خارجند. اما با رعایت نکات زیر، می توانید موفقیت IUI را افزایش دهید. رژیم غذایی خوب، تمرینات ورزشی و نرمشی، پرهیز از دخانیات، الکل و کاهش مصرف کافئین، داشتن وزن نرمال، دوری از استرس، کاهش تماس با مواد شیمیای، از جمله موارد موثری هستند که می توان به آنها اشاره کرد.
توجه داشته باشید که استحمام آقایان با آب داغ و یا حتی پوشیدن لباسهای تنگ ، سلامت اسپرم ها را تحت تاٌثیر منفی قرار می دهد. همچنین مصرف بعضی از آنتی بیوتیکها می تواند بر روی کیفیت اسپرم ها تاثیر منفی بگذارد، بنابراین پزشک تان را در این رابطه مطلع سازید.
خیر، این باور اشتباه از آنجا ناشی می شود که اکثر خانم ها که از ابتدای ازدواج شروع به مصرف قرصهای ضد بارداری می کنند، از وضعیت تخمدانهایشان اطلاع ندارند. در این میان، با توجه به شیوع تنبلی تخمدان، پس از گذشت مثلا ۴-۵ سال، با کنار گذاشتن قرص، بارداری اتفاق نمی افتاد و معمولاً در وهله اول، علت این نازایی به قرص ضد بارداری نسبت داده میشود.
از سوی دیگر، دخترانی که در دوران مجردی دارای تخمدانهای تنبل بوده اند و پزشک برای درمان آنها و برای تنظیم سیکلهایشان، قرص ضد بارداری تجویز کرده، پس از ازدواج قرص ضد بارداری را (جهت باردار شدن ) می گذارند و پس از مدتی که بارداری رخ نمی دهد (به دلیل همان تنبلی تخمدان که از اول داشتند)؛ آن را به قرصهایی که در مجردی به مدت چند سال مصرف کرده اند، ارتباط می دهند.